середу, 7 грудня 2016 р.

Кабінет міністрів України запровадив з 1 квітня 2017 року відшкодування вартості ліків від серцево-судинних захворювань, діабету ІІ типу...

Кабмін запровадив відшкодування сердечникам та діабетикам вартості ліків

 
Кабінет міністрів України запровадив з 1 квітня 2017 року відшкодування вартості ліків від серцево-судинних захворювань, діабету ІІ типу та бронхіальної астми.


Про це розповіли в прес-службі Кабміну, новину передає «Преса України».

«З 1 квітня 2017 року уряд запроваджує відшкодування вартості ліків від серцево-судинних захворювань, діабету ІІ типу та бронхіальної астми. 

Окрім того, в бюджеті наступного року передбачено збільшення видатків на відшкодування вартості інсуліну. Таким чином кілька мільйонів громадян зможуть отримати ліки безкоштовно, або із суттєвою знижкою», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що Гройсман попередив фармацевтів, що український уряд буде жорстко реагувати на спроби штучного створення дефіциту ліків та цін на них.     

Нагадаємо, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зустрівся з новим головою державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Наталією Гудзь та визначив першочергові завдання.