понеділок, 19 вересня 2016 р.

На півдні Аргентини пілотом вертольота, який випадково пролітав в даному районі було виявлено неймовірне, ідеально кругле озеро, в якому...

На півдні Аргентини знайшли неймовірне, ідеально кругле і рухоме озеро

 
На півдні Аргентини пілотом вертольота, який випадково пролітав в даному районі було виявлено неймовірне, ідеально кругле озеро, в якому плаває такий же круглий, але менший за розміром острів. Діаметр незвичайного озера більше 118 метрів (130 ярдів).



На поверхні ідеально круглої водойми, плаває такий же круглий острів, який, якщо судити за архівними фотографіями в Google Maps (34°15’07.8″S 58°49’47.4″W), щороку змінює своє положення і перебуває то в одному, то в іншому краю берега, стикаючись впритул з ним.

Аномальне озеро знаходиться в дуже важкодоступній і непрохідній місцевості. Ніяких населених пунктів поблизу немає і саме тому озеро залишалося невідомим на протязі стількох років. Виявили його навіть не з допомогою супутникових знімків, а по неймовірній випадковості, коли незвичайне озеро помітив пілот вертольота, що пролітав в цьому районі.

Як утворилося це неймовірне озеро, як острів зберігає ідеальну форму і його береги і плаваюча частина не руйнуються, яка там глибина. Хто або що створило таке неймовірне спорудження?

Джерело