пʼятницю, 19 серпня 2016 р.

Влада півострова повинна працювати над підвищенням доходів кримчан і севастопольців. Підвищення добробуту кримчан є головни...

Путін окреслив головне завдання керівництву Криму

 
Влада півострова повинна працювати над підвищенням доходів кримчан і севастопольців.

Підвищення добробуту кримчан є головним завданням, яке сьогодні повинні вирішувати керівники Криму і Севастополя, заявив президент РФ Володимир Путін.
"Перше, що потрібно робити, - це потрібно постійно систематично працювати над підвищенням доходів кримчан і севастопольців", - сказав Путін під час зустрічі з главою Криму Сергієм Аксьоновим і т.в.о. губернатора Севастополя Дмитром Овсянниковим на всеросійському молодіжному форумі "Таврида" в Криму.
"Ми ж з вами досвідчені люди і розуміємо, що від цього всі інші питання будуть вирішуватися: і питання соціального характеру, і питання житлово-комунального характеру, і дошкільних закладів, шкіл і лікарень", - зазначив президент.
Путін нагадав, що в Росії прийнята велика, наповнена ресурсами федеральна цільова програма з розвитку Криму і Севастополя. "Потрібно, щоб всі заходи, які там заплановані, були виконані в строк з належною якістю", - сказав президент РФ.
Путін зазначив, що і в Криму в цілому, і в Севастополі зокрема дуже багато питань, які потребують вирішення, а також закликав владу Криму працювати рука попід руку.