понеділок, 22 серпня 2016 р.

Україні важлива підтримка діаспори з огляду на інформвійну з РФ, – Климпуш-Цинцадзе Україні дуже важлива підтримка діаспори з...

Україні важлива підтримка діаспори з огляду на інформвійну з РФ, – Климпуш-Цинцадзе

 
Україні важлива підтримка діаспори з огляду на інформвійну з РФ, – Климпуш-Цинцадзе


Україні дуже важлива підтримка діаспори з огляду на інформаційну війну з Росією.

Про це сказала під час зустрічі із представниками Світового конгресу українців віце-прем’єр-міністр із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Климпуш-Цинцадзе обговорила з діаспорою основні події в Україні, а також напрями роботи, в яких варто об’єднати зусилля, аби успішно протидіяти агресору.

«Зараз для нас дуже важлива підтримка діаспори, особливо з огляду на інформаційну війну, яку проти Україна веде Росія», – сказала віце-прем’єр.

«Ми чуємо голоси, які дедалі частіше закликають до діалогу з Росією. Однак Росія щоразу демонструє, що не поважає ані мінські, ані будь-які інші домовленості. Українці в усьому світі занепокоєні питанням можливого скасування санкцій проти Росії. Напередодні виборів у деяких європейських країнах і США нам усім особливо важливо зробити голос України гучнішим», – зазначив президент Світового Конґресу Українців Євген Чолій.