середу, 17 серпня 2016 р.

Групою фахівців з британського університету Саутгемптона було доведено існування життя після смерті. Дослідники зуміли зробити такі висн...

Коли серце зупинилося, це не означає, що чоловік вже помер. Виявляється, він продовжує відчувати і запам'ятовувати.

 
Групою фахівців з британського університету Саутгемптона було доведено існування життя після смерті. Дослідники зуміли зробити такі висновки після проведення масштабного експерименту, в якому були задіяні 2 тисячі осіб. Люди підбиралися спеціально: вони всі у свій час пережили клінічну смерть.


Учасникам в ході експерименту потрібно було відповісти на прості запитання тесту. Після цього вчені змогли виявити, що мозок людини продовжує свою роботу навіть після того, як повністю зупинилося серце. Більше того, через півхвилини після констатації смерті мозок людей не просто продовжував роботу, але ще і відчував все, і запам'ятовував.

Більшістю добровольців було відзначено, що вони могли спостерігати за тим, що відбувалося навколо їх тіла приблизно три хвилини після зупинки серця. А один учасник навіть розповів в деталях, як доктора повертали його до життя.

 Максим Фадєєв під час операції на серці пережив щось приємне і невимовне. Перебуваючи на межі життя і смерті, майбутній продюсер, у віці 17-ти років, опинився в стані клінічної смерті . Своїми спогадами він поділився зі своїми шанувальниками.

Дослідження вчених, які пояснили, з чим пов'язані цікаві бачення людей, які перебувають у стані клінічної смерті . Дати відповідь майже зуміла команда експертів, яку очолював невролог з Бельгії Стівен Лоурейс. У процесі дослідження були проаналізовані історії 400 людей, які пережили незвичайну клінічну смерть. Всі отримані дані привели невролога і його команду до того, що в період клінічної смерті в мозку людини відбувається досить активне і насичене «неврологічне життя», що демонструє, можна сказати, 3D кіно з епічним сюжетом.

Бельгійський невролог зазначає, що результати дослідників дозволяють зробити припущення, що людина, перебуваючи в комі і здається такою млявою, насправді живе «неврологічним життям», а всі показані картинки це діяльність підсвідомості.